Presse

​​​​​​​​​​​​​​I​ Søfartsstyrelsen prioriterer vi kontakten til pressen. Vores mål er at gøre det nemt og hurtigt for dig som journalist at finde de oplysninger, du har brug for. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os.

Vi hjælper dig med svar på dine spørgsmål om danske skibe og søfarende, udenlandske skibe i danske farvande og maritim regulering. Vi formidler kontakten til de kontorer eller personer, der har den bedste kompetence til at besvare dine spørgsmål, eller vi finder svaret for dig. Vil du have en kommentar fra vores direktion, hjælper vi dig også med det.

Alle henvendelser skal ske til kommunikationsenheden.​

Pressefoto

Her kan du finde billeder af Søfartsstyrelsens direktion. Billederne er til fri afbenyttelse i forbindelse med artikler, hvor direktionen har udtalt sig, dog med Søfartsstyrelsen som kildeangivelse. Billederne må ikke videreformidles til 3. part, herunder i salgsøjemed.

Direktør Andreas Nordseth

Download foto

Vicedirektør Niels Peter Fredslund

Download foto

Vicedirektør Rikke Wetter Olufsen

Download foto

Søfartsstyrelsens logoer​

Søfartsstyrelsens logo er beskyttet af ophavsret. Anvendelse af Søfartsstyrelsens logo skal i hvert enkelt tilfælde aftales forud. Ønsker du at anvende logoet, skal du kontakte Søfartsstyrelsen.

Logoet må ikke ændres i farve og form.

Logoet må ikke tilføjes andre grafiske elementer, medmindre det er aftalt på forhånd med Søfartsstyrelsen.

Logoet må ikke anvendes som vildledende reklame, fx som tegn på at vi fremhæver en producent eller et produkt fremfor andre eller som garant for deres produkter.

Logoet må ikke anvendes til formål, aktiviteter eller arrangementer, der er uforenelige med Søfartsstyrelsens politik. Logoet må under ingen omstændigheder gengives til formål, der er ulovlige, eller som strider mod den offentlige moral.

Søfartsstyrelsen kan kræve at få fjernet logoet, hvis brug af logoet strider imod disse retningslinjer.

Kontakt

Pressekontakt
Pressekontakt