Søfartsstyrelsens hjemmeside og logo

På soefartsstyrelsen.dk finder du informationer om Søfartsstyrelsens arbejdsområder, nyheder, temaer og publikationer. Vi ønsker, at vores hjemmeside skal leve op til brugernes forventninger og behov. Derfor arbejder vi hele tiden på at forbedre hjemmesiden.

Genbrug informationerne

Hvor intet andet er angivet, er tekst og billeder beskyttet af ophavsret. Du må frit gengive indhold og materiale fra soefartsstyrelsen.dk, så længe du husker at angive os som kilde.

Søfartsstyrelsens logo

Søfartsstyrelsens logo er også beskyttet af ophavsret. Anvendelse af Søfartsstyrelsens logo skal i hvert enkelt tilfælde aftales forud. Ønsker du at anvende logoet, skal du kontakte Søfartsstyrelsen.

  • Logoet må ikke ændres i farve og form.
  • Logoet må ikke tilføjes andre grafiske elementer, medmindre det er aftalt på forhånd med Søfartsstyrelsen.
  • Logoet må ikke anvendes som vildledende reklame, fx som tegn på at vi fremhæver en producent eller et produkt frem for andre eller som garant for deres produkter.
  • Logoet må ikke anvendes til formål, aktiviteter eller arrangementer, der er uforenelige med Søfartsstyrelsens politik. Logoet må under ingen omstændigheder gengives til formål, der er ulovlige, eller som strider mod den offentlige moral.
  • Søfartsstyrelsen kan kræve at få fjernet logoet, hvis brug af logoet strider imod disse retningslinjer.

Opløsning og browser

Denne hjemmeside er baseret på CMS-systemet Sharepoint. Systemet understøtter som udgangspunkt alle kendte internetbrowsere, men enkelte brugere vil opleve, at visse funktioner og grafik ikke fremstår korrekt eller ser anderledes ud. Hjemmesiden er optimeret til Microsofts Internet Explorer version 8+, Google Chrome, Firefox og Safari. Designet er optimeret til en skærmopløsning på minimum 1024 x 768 pixels, men performer bedst ved en opløsning på 1280 x 1050 pixels. Hjemmesiden har et responsivt design, som betyder, at hjemmesiden optimeres til den enhed, du tilgår hjemmesiden med, fx mobiltelefon og tablet. Nogle dokumenter og oplysninger på dette website vises i Adobes PDF-format. De kan læses af Adobe Acrobat Reader, der kan downloades gratis.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller forslag til vores hjemmeside, er du velkommen til at skrive til os. Hvis din henvendelse vedrører en specifik side på hjemmesiden, opfordrer vi til, at du indsætter den gældende URL for netop denne side.

Kontakt

Søfartsstyrelsen